Invest & beheer

UW BELEGGINGSPORTEFEUILLE AANVULLEN MET HET KOPEN EN VERKOPEN OF HET VERHUREN VAN VASTGOED IS ZONDER TWIJFEL EEN GOEDE KEUZE 

Via een vastgoedinvestering beschermt u uw vermogen namelijk tegen inflatie en kiest u bovendien voor een stabiel rendement. Investeren in vastgoed is zonder twijfel een goed idee.

Op lange termijn is de waardevastheid een echte troef. Door uw beleggingsportefeuille aan te vullen met vastgoed, haalt u niet alleen rendement uit de huurinkomsten, maar ook uit de meerwaarde als u het vastgoed verkoopt.

Op zoek naar een investering die stabiel en inflatiebestendig is én die een mooi rendement oplevert?

Met BCR Invest & Development kiest u uit een waaier aan nieuwbouwappartementen en -woningen op zorgvuldig uitgekozen toplocaties in de regio met een hoog verhuurpotentieel.

 

WAAROM INVESTEREN IN VASTGOED VIA BCR DEVELOPMENT?

1) 30 JAAR ERVARING

Met meer dan 30 jaar ervaring in het aan- en verkopen, ontwikkelen en beheren van vastgoed zijn we gepokt en gemazeld en de ideale partner voor uw vastgoedinvestering.

2) LOCATIEBEPALING

Al onze projecten bevinden zich in de omgeving van waar we zelf leven en wonen, we kennen de mensen ,de buurt, de gevoeligheden en het potentieel.

3) NIEUWBOUWPROJECTEN

Wij kiezen resoluut voor energieneutrale nieuwbouwwoningen en -appartementen die voldoen aan de strengste normen. De voordelen liggen voor de hand: je hoeft pakweg de eerste 15 jaar geen rekening te houden met onverwachte kosten. Bovendien ben je beschermd door de tienjarige aansprakelijkheid van de aannemer. Ook huurders vinden een nieuwbouw vaak aantrekkelijker en zijn bereid meer te betalen voor een energiezuinige -neutrale woning.

4) ONTZORGING EN BEHEER

Als bouwheer blijven we ook na het bouwproces aan uw zijde staan en zorgen we indien gewenst ook voor een geschikte huurder. In het ideale scenario is er een huurder bij oplevering. 

Wat mag u verwachten bij ontzorging en beheer (inbegrepen in de aankoopprijs):
  • Rendementsberekening
  • Profielbepaling huurder
  • Eerste verhuring
  • Screening huurder
  • Opmaak huurovereenkomst
  • Plaatsbeschrijving door externe partij (kosten te verdelen onder huurder en verhuurder)
  • Opvolging bij calamiteiten/nalatigheid huurder
  • Juridische bijstand bij geschillen
  • Opvolging staat van onderhoud
  • Jaarlijkse controle
  • Jaarlijkse huurindexatie

 

PARTNERS

We werken al jaar en dag samen met een groep van vaste aannemers en leveranciers.

Bedrijven uit de buurt met een bewezen staat van dienst die voldoen aan alle voorwaarden qua solvabiliteit, trackrecord, garanties en erkenningen.

Mensen waar we op kunnen bouwen en hun verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen.

Interesse ? We werken graag een voorstel op maat voor u uit!